Kantoor inrichten – Dit zijn de trends voor dit jaar

Is jouw kantoor wel toe aan een make-over? Wij hebben de leukste kantoortrends voor dit jaar voor je verzameld. Handig als je nog op zoek bent naar inspiratie voor je kantoor. Wij helpen je zo met je kantoor inrichten.

Zorg voor extra groen op kantoor

Groene planten op kantoor zorgen voor sfeer, inspiratie en extra concentratie tijdens je werk. Eigenlijk kan je er nooit genoeg van hebben. Zorg er wel voor dat iemand de planten ook regelmatig water geeft. Een verdorde plant heeft helaas averechts effect. 

Geef je kantoor kleur!

Een kleur op de muur of zelfs archiefkasten in hippe kleurtjes zorgen voor extra sfeer. De tijd van een wit kantoor lijkt verleden tijd geweest. Je kantoor mag best wat meer kleur bevatten. Leef je dus uit met de verfkwast!

Zorg voor het huiskamer gevoel op kantoor

We brengen steeds meer tijd door op kantoor en het wordt al snel ons tweede huis. Zorg voor het huiskamer gevoel op kantoor door een zithoek met vloerkleed te creëren. Een zithoek in plaats van een vergaderruimte zorgt voor de sfeer die nu nog ontbreekt.

Kies voor een zit sta bureau

Het welzijn van je personeel wordt steeds belangrijker. Hierbij moet goed nagedacht worden over de inrichting van de werkplek. Een zit sta bureau is de ideale oplossing tegen rug en nekklachten. Steeds meer bedrijven kiezen voor de zit sta bureau als kantoortrend.

Sportieve oplossingen op kantoor

We moeten allemaal meer bewegen en als werkgever ben je hier ook verantwoordelijk voor. Er komen steeds vaker sportieve oplossingen op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een fiets in plaats van een bureaustoel. Of een mini sportschool op kantoor. Het zijn allemaal middelen om je personeel in beweging te krijgen.

Zorg ervoor dat je kantoor opgeruimd is!

Als het op kantoor een rommeltje is, dan kan dit je concentratie flink beïnvloeden. Zorg ervoor dat je kantoor netjes opgeruimd is. Dit kan je regelen met extra kantoorkasten en archiefkasten. Voortaan liggen alle spullen netjes in de kast. Dit zorgt voor een opgeruimd kantoor.

Maak meubels met pallets op kantoor

Voor een echte urban feeling kan je een lounge bouwen op kantoor met pallets. Dit geeft je kantoor natuurlijk een hippe urban uitstraling. Het is super leuk om hier gebruikte pallets voor te gebruiken. Je kan de pallets eventueel ook gebruiken als afscheiding tussen de verschillende ruimtes en bureaus.