Beveilig uw kantoor met goede sloten

Een woning beveiligen doet u o.a. door goede sloten op te hangen. Op kantoor staan waardevolle spullen en u wilt niet dat deze meegenomen worden. Een inbraak kan ervoor zorgen dat u voor een langere tijd niet meer kan werken. U wilt dit graag voorkomen met een paar goede sloten. Wij hebben een paar tips voor als u overweegt uw kantoor te beveiligen.

Vijf minuten regel bij inbrekers

Slotenmakers maken altijd gebruik van de vijf minuten regel bij inbrekers. Als het langer duurt dan vijf minuten om binnen te komen, dan kiest een inbreker voor een ander pand. Het doel van goede sloten is om de inbreker voor minimaal 5 minuten buiten de deur te houden.

SKG*** sloten met veiligheidsbeslag

Het is belangrijk dat uw deur goed beveiligd is tegen inbrekers. Dit doet u met SKG*** sloten in combinatie met veiligheidsbeslag. U voorkomt zo dat een inbreker eenvoudig binnen komt met kerntrekken. SKG*** is de beste beveiliging voor uw pand. U bent dan beschermd tegen de populairste inbraakmethodes.

Plaats een anti-inbraakstrip

Inbrekers zetten niet meer zo makkelijk hun koevoet tussen de deur met een anti-inbraakstrip. Het is niet meer mogelijk om te gaan flipperen en zo de deur open te krijgen. Dankzij de strip is het lastig om de deur van uw pand te forceren.

Vergeet geen sloten op de ramen te plaatsen

Bij een kantoor vergeten we vaak om sloten op ramen te plaatsen. De sloten op de ramen zorgen ervoor dat inbrekers geen gebruik meer kunnen maken van het raam. Als de inbreker het lastig heeft om de deur te forceren, dan kiest hij meestal voor het raam. Vergeet dus vooral niet om hier goede sloten op te plaatsen.

Laat uw sloten keuren volgens het politiekeurmerk veilig wonen

Wilt u er zeker van zijn dat niemand zomaar binnenkomt? Laat uw sloten dan keuren volgens het politiekeurmerk veilig wonen. Dit keurmerk is niet alleen belangrijk voor consumenten, maar ook voor bedrijven. U wilt als bedrijf natuurlijk ook goed beveiligd zijn tegen inbrekers. Een slotenmaker kan u hierbij helpen.

Maak een afspraak met een slotenmaker

Bent u benieuwd hoe u de beveiliging van uw sloten kan verbeteren? Maak een afspraak met een slotenmaker. Een slotenmaker kan de huidige staat van uw sloten controleren en de sloten professioneel vervangen. Uw bedrijf wordt zo beveiligd als een fort.